Общи условия

Условия на сайта

Моля, прочетете и се запознайте  внимателно с общите условия на сайта , посочени по-долу

Общи условия за ползване на Podaripano.com

Настоящите общи условия, наричани по-долу за краткост „Общи условия“ , са предназначени за регулиране на отношенията между Ди Ди Арт Бургас ЕООД, наричано по-долу за краткост „Доставчик“ , собственик на интернет страницата https://podaripano.com/index.php, наричана по-долу за краткост „Интернет страница“ , и всеки един от ползвателите, наричани по-долу за краткост „Ползвател/и“ , на Интернет страницата, във връзка с използването от Ползвателя на Интернет страницата.

Информация относно Доставчика: 1. Наименование: Ди Ди Арт Бургас ЕООД, ЕИК 206951775. Седалище и адрес на управление: гр.Бургас,ул.Цар Симеон1-ви 47, тел.: 0887704675, електронна поща: didkad_75@abv.bg

Уебсайтът podaripano.com не е онлайн магазин. Целта на сайта е да представи авторски ръчно изработени пана, картини и продукти, както и да получите   информация и възможност за тяхната поръчка, закупуване и доставка

  1. си запазва правото да извършва промени в данните и условията без предварително предупреждение или анонсиране.
  2. се задължава да защитава предоставената информация от всеки потребител-Личните данни ,предоставени от потребители на сайта при приемане на поръчка няма да бъдат предоставяни на трети страни, освен на куриерската фирма. Тяхната достоверност се проверява, за да може поръчката Ви да бъде приключена коректно.

Авторски права

Podaripano.com ви дава право да разглеждате всички материали – изображения, текстове и всякаква информация от страниците на Podaripano.com, само за лична употреба – при условие, че не се ползват с търговска цел и се спазват всички авторски права. Публикуваното на този сайт съдържание е собственост (освен ако изрично не е упоменато друго) на Podaripano.com в частност на Ди Ди Арт Бургас ЕООД и се ползва със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всяко използване на каквото и да е съдържание от този уебсайт без изрично разрешение ще бъде преследвано с цялата строгост на закона.

Име и адрес на фирмата – гр. Бургас ул.Цар Симеон 1-ви, ет 4 ,Ди Ди Арт Бургас ЕООД , тел.: +359887704675, e-mail: didkad_75@abv.bg

Основните характеристики и информация за всеки продукт са описани на отделна страница за представяне.

Всички цени на продуктите, указани в уебсайта Podaripano.com, са ориентировъчни и са обявени в лв. Конкретната цена се уточнява в предварителен разговор и зависи от сложността и размера на самото пано , използваните материали и вида и размера на рамката . Към паното може да се добави лично послание, поздрав, комплимент по ваш избор.

Стойността на разходите за доставка НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цените на продуктите.

Плащането на стоките става с наложен платеж , през куриерите Спиди или Еконт  

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

Рекламации

В случай на възникване на спорове или неуредени въпроси, които не са упоменати в Общите условия, потребителят има право да отправи възникналите въпроси към нас на посочения за връзка адрес. Въпросите ще бъдат разрешавани според разпоредбите на действащото българско законодателство в дух на коректност и добронамереност.

Потребителят връща стока с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване. Само действително платената сума подлежи на възстановяване. Куриерски разходи не се възстановяват.

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.

Важно е да знаете –Паната са уникални и е трудно и почти невъзможно да се изработи пано -копие на вече изработено поради спецификата на използваните материали.

 

 

About